Д-р Георги Петров: Фокусът на предизборната кампания на страната ни бе изместен

Facebook Twitter

Почти няма партия, която да успя да представи градивни политики пред ЕС, каза д-р Георги Петров, кандидат за евродепутат от "Коалиция за България" студиото на Bulgaria ON AIR
 

"В навечерието на евроизборите, предизборната кампанията може да бъде определена като абсолютно некреативна. Тя не прилича на кампания за европейски избори. По-подходяща е за парламентарни такива", отсече в студиото на "Денят ON AIR" д-р Георги Петров, кандидат за евродепутат от "Коалиция за България".

По думите му, това е така, тъй като през цялото време вниманието е било съсредоточено върху различните "гейтове" в държавата. И по този начин се е изгубила истинската идея, целяща да представи визията на България за Европа през следващите пет години.

"Почти нито една партия не представи градивни политики, не защити идеите, които има за бъдеща Европа. А това от своя страна е повече от обидно за обществото ни", коментира д-р Петров.

В студиото на Bulgaria ON AIR той бе категоричен, че последните български евродепутати с нищо не са показали, че заслужават парите, които получават в ЕП.

"Нашите 17 представители единствено доказаха колко разединени са родните политици в ЕС. Това е в ощърб на България. От години не правим нищо, за да покажем, че сме против "Европа на две скорости" и да обърнем нещата в обратна посока, за да може "втората скорост" всъщност да работи за изоставащите държави като България и Румъния", допълни още д-р Георги Петров.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО

 

Публикувано на 24.05.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Пламена Заячка: Отлагането на преговорите на Северна Македония за членство в ЕС е последната възможност на страната ни да защити българския национален интерес

АБВ България

Голямата задача на ПП АБВ е масирана битка за разделяне на партията ГЕРБ от държавата

АБВ България

Георги Първанов по БНТ: Смесената комисия между България и Северна Македония е обречена

АБВ България

Румен Петков подари на Н. Пр. Анатолий Макаров гравирана писалка със знамената на България и на Русия

АБВ България

ПП АБВ внесе два сигнала до КЕВР със съмнения за злоупотреби, които водят до повишаване цената на тока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни