Любомира Ганчева: Дайте шанс за промяна на град Пловдив!

Facebook Twitter

Съгражданите ми, които гласуват с бюлетина 14 за кмет и съветници, ще дадат път на млади, подготвени и можещи хора

 

Любомира Ганчева – родена 1983 г. в гр.Пловдив, завършила с пълно отличие Английска гимназия, първенец по успех по Макроикономика от Пловдивския университет. Била е търговски директор в най-старата козметична компания в България – „Ален мак“, от 8 години е инвестиционен банкер. Кандидат за кмет и водач на листата за съветници на ПП АБВ.

 

  1. Г-жо Ганчева, започнахте ударно кампанията си.

Точно така. Само 2 дни след обявяването на моята кандидатура социологическо проучване по поръчка на bTV ми отреди място сред основните претенденти за кмет на Пловдив. След седмица оглавих онлайн анкета в престижна пловдивска медия. В кампанията си залагам на личните срещи. Държа да подчертая, че аз съм единствената, която досега не е била общински съветник, кмет или областен управител. Аз съм лицето на промяната, от която нашият град толкова силно има нужда. За мен е чест, че това са думи на стотици пловдивчани, които минават ежедневно през нашата шатра пред Общината.

 

  1. Как и защо млад човек избра да се занимава с политика?

Представител съм на поколението, което плаща цената на престъпния преход в Пловдив. В далечната 2001 г. не съм целяла бърза и шеметна партийна кариера или топла служба, винаги съм имала стабилна работа в частния бизнес. Да посветя повече от половината си живот на политика за мен е призвание, въпрос на морал, вяра и убеждение.

 

  1. Дали само морал и вяра са достатъчни? Къде е мястото на опита?

От 14 години работя в частния сектор, управлявала съм големи проекти, доказала съм, че мога да работя в екип и да постигам резултати. Автор съм на програма "Пловдив за младите“ към Община Пловдив, по която за 15 години са финансирани стотици младежки проекти, при това при 4 кмета от различни партии. Никога не съм приемала политиката като източник на заплата, а като кауза. На тези избори тя е – да спасим Пловдив от разрухата!

 

  1. Коя от битките за Пловдив Ви е най-близка?

Притежавам експертиза в политиката по доходите и борбата с бедността. Това ще е основният ми фокус в Пловдив, където сме едва на 6-то място по заплати в страната, а огромната част от пловдивчани живеят с доходи около или под линията на бедността - 774 лв.

 

  1. Мислите ли, че пловдивчани искат промяна?

Пловдив системно се управлява от малцинството - на последните местни избори гласуваха малко над 42% - 120 000 души. Призивът ми е към всички 160 000 пловдивчани, които си мислят, че щом не гласуват, наказват днешните управници на Пловдив. Накажете ги, като гласувате за промяната – за мен. Виждате как когато отвратените не гласуват, властват отвратителните. Ако отново не гласувате, ще получите „още от същото“. Всеки глас с бюлетина 14 е пример за Вашите деца и внуци, че има смисъл да останат в Пловдив и да се борят за по-добро бъдеще.

 

  1. Кои са Вашите приоритети?

Благодарение на своя опит и търговски контакти мога да спомогна за привличане на инвестиции и развитие на бизнеса. Ще наложа конкретни мерки, които ще повишат доходите на всички. Така ще задържим младите хора в Пловдив. Останалите ми цели са: безплатен общински градски транспорт, безплатни ясли и детски градини и справяне с „невидимия убиец на Пловдив“ – мръсния въздух. Нашият екип от млади опитни експерти ще ги реализира на практика.

 

  1. Споменахте екип, важен ли е той за Вас?

Разбира се, кмет без екип от съветници е като пчела без кошер. Ето защо е много важно нашите съветници да получат подкрепа с номер 14, защото те ще спомогнат за реализиране на представените цели. Промяната идва не само в София, а в цялата страна. Аз съм единственият кандидат, който може да я донесе за Пловдив! Изборът е за всеки пловдивчанин, всеки глас е важен, защото от него зависи бъдещето на града ни!

 

Публикувано на 16.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ ще се обърне към еврокомисаря по ценностите и прозрачността Вера Юрова с много силно безпокойство за отношението на министър-председателя към българските журналисти и гражданите

АБВ България

ПП АБВ изпрати писмо до МС и министъра на енергетиката с настояване ядрената енергетика да бъде включена в Зелената сделка на ЕС

АБВ България

Любомира Ганчева: Референдумът в Руската федерация беше урок по демокрация и организираност

АБВ България

Д-р Пламена Заячка: Превръщането на храм "Света София" в действаща джамия ще бъде културна катастрофа

АБВ България

Румен Петков: Условията, при които ще се обучават нашите пилоти в САЩ, са унизителни


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни