Румен Петков: Медийната битка с коронавируса е във вихъра

Facebook Twitter

Вчера институциите дадоха решителен отпор в битката с коронавируса. Главно по медиите. Имаше 14 медийни изяви на министри. В една от тях Дончев обяви големия успех – че на всички общопрактикуващи лекари са осигурени 8000 предпазни маски. Обществеността е наясно, че само в София общопрактикуващите са 9000, но нейсе, учат се в движение. На гърба ни. И главно лъжат.

Президентът на Оперативния щаб проф. д-р, лекар, кандидат на медицинските науки, началник на ВМА и др., ген. Майор Венцислав Мутафчийски имаше само медийни изяви, което тревожи демократичната ни общественост. В осмата от тях той щеше да сподели, че стриктно спазва препоръките на ръководения от него Щаб – да си стои вкъщи. Дотолкова, доколкото той в медиите се чувства вече у дома си. Но осмата изява беше възпрепятствана от струпване на седем автомобила със специален режим на Петте кьошета. Днес му желаем удача в медийните изяви, в която не се съмняваме.

Предлагам на второ четене да се инкриминира твърдението – Оперативният щаб е заприличал на Генералния щаб. Ако му откраднат очилата, ще загубим дирите на коронавируса. И моля тези, които имат малко ум в главата си, да се овладеят, да слязат от медиите и да се захванат за работа.

Днешният ни ден започна добре. В циганските махали онлайн обучението се развива по възможно най-добрия начин, което ни кара да бъдем сигурни в бъдещето на нацията.

Има двама еврофактори, в чието здраве сме сигурни. Единият е Жан-Клод Юнкер, другият е Ангел Джамбазки. По понятни на всички причини.

Българската общественост се присъединява към сълзливия вопъл на премиера – „..скъпи Мишел, ние сме с теб..“. Ей, Мишо, който висиш трети ден на табелата в Банско, ти не интересуваш нито премиера, нито Щаба.

Това е ежедневието ни. Ще сразим коронавируса.

Нямам фризьорски салон.

Публикувано на 20.03.2020 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ ще се обърне към еврокомисаря по ценностите и прозрачността Вера Юрова с много силно безпокойство за отношението на министър-председателя към българските журналисти и гражданите

АБВ България

ПП АБВ изпрати писмо до МС и министъра на енергетиката с настояване ядрената енергетика да бъде включена в Зелената сделка на ЕС

АБВ България

Любомира Ганчева: Референдумът в Руската федерация беше урок по демокрация и организираност

АБВ България

Д-р Пламена Заячка: Превръщането на храм "Света София" в действаща джамия ще бъде културна катастрофа

АБВ България

Румен Петков: Условията, при които ще се обучават нашите пилоти в САЩ, са унизителни


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни